Om mig

Som utbildad samtalsterapeut med E-hälsa inriktar jag mig till dig som vill arbeta med att stärka din självkänsla/självförtroende, skapa bättre relationer, öka din prestationsförmåga, nå ett mål eller finna ro i tillvaron. Det kan vara många olika hinder som vi besitter dagligen, antingen på ytan eller djupare i oss. Att samtala och diskutera är något som vi alla behöver göra för att må bättre och även för att få nya perspektiv.

Terapi är en perfekt lösning för dig som exempelvis vill förbättra relationen till dig själv eller personer i din närhet, bygga upp en plan för att komma igång med träningen för det där loppet som ska springas i maj, önskar att bryta dig loss ifrån ett dåligt beteende eller kanske få mod till att söka den nya tjänsten på jobbet som du ännu inte tagit tag i.

Utbildning och erfarenhet

Certifierad samtalsterapeut och 1 års utövande av samtalsterapi

Expert inom

Självkänsla och självförtroende

Tillgänglighet

Alla dagar, alla tider på dygnet. Samtalen kan ske på den plattform du personligen önskar. Jag är anpassningsbar.

Priser

Första samtalet: gratis

Resterande samtal: 300 kr för 60 minuter

Paketpris: går alltid att lösa!

Kontakt info

E-mail: emeliebergstrom@onlineterapi.nu

Skype: emelie.sara.marita

Telefon: 0739333430